سلام
مادربرد سیستم من ASUS P5KC هست و کارت گرافیکم هم nvidia 8400gs هست. میتونم یه مانیتور LED 23 اینچ رو سیستمم سوار کنم؟ مشکلی نیست؟
در ضمن شما مانیتور LED سامسونگ پیشنهاد میکنید یا ال.جی؟ کدوم کیفیت و طول عمر بیشتری داره؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
مادربرد سیستم من ASUS P5KC هست و کارت گرافیکم هم nvidia 8400gs هست. میتونم یه مانیتور LED 23 اینچ رو سیستمم سوار کنم؟ مشکلی نیست؟
در ضمن شما مانیتور LED سامسونگ پیشنهاد میکنید یا ال.جی؟ کدوم کیفیت و طول عمر بیشتری داره؟
|
|
بله مشکلی نیست . فرق زیادی با هم ندارند از نظر طول عمر . سامسونگ مقبولیت بیشتری پیدا کرده
البته یک پیشنهاد اضافی هم دارم خرید یک کارت متوسط با قیمت 350
R7 250 که بتونی از نهایت قدرت مونیتور جدیدت استفاده کنی .
برای مونیتور هم پیشنهادم این هست
ASUS - 22" - VX228H
*MoJtAbA* (08-05-14), iSaad (09-05-14), Morteza.m1371 (02-08-14), Rezasam1 (08-05-14), SajjadKhati (15-01-15)
سلام تفاوته مانیتور های vx239h و mx239h ایسوس چیه که 150 تومن اختلاف قیمت دارن؟
تفاوت چندانی در مشخصات تصویر ندارند دوست من.عمده تفاوت ها:ظاهر،تعداد ورودی ها،و تعداد modes quick fit هستش که البته زیاد متفاوت از هم نیستند در این زمینه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali/sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مدل mx239h توصیه میشود
مسلح شو به آنچه در توان داری!
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل اینکه اون رو توصیه می کنید چیه؟150 تومن اختلاف قیمت به خاطر چند تفاوت جزیی؟!
به علت ظاهر مدرن تر.و جایزه ها و استاندارد های بیشتری به نسبت مدل دیگری داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali/sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
|
|
کاربر شهرسختافزار
تو شیراز که خواستم یه مانیتور 22 سامسونگ بخرم گیرم نیومد. فقط ال.جی یه مدل 22 خوب بود که نگرفتم. میخوام ببینم ASUS که پیشنهاد کردید از نظر کیفیت و نیز طول عمر به پای سامسونگ و ال.جی میرسه؟ 22 اینچ به نظرتون بهتر باشه یا 23 اینچ؟ آخه میخوام صفحش بزرگ ولی در عین حال با کیفیت باشه.
اسوس از نظر کیفیت یکی از بهترین هاست . همون مدل 22 اینچ تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرم روی این مدل هست ASUS VX228H
*MoJtAbA* (02-08-14), iSaad (02-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14)
کاربر شهرسختافزار
من گفتم LED میخوام. دو ماه پیش این مانیتوری که پیشنهاد کردید رو از لینک زیر خریدم. وقتی به دستم رسید و بازش کردم دیدم روی کارتنش نوشته LCD . با فروشنده تماس گرفتم و گفتم چرا تو سایت نوشته LED اما این LCD هست؟ گفت نور پس زمینه ی LED داره! متاسفانه فروشگاههای ایرانی همشون کنار اسم مدل نوشتن LED. و قطعآ خیلیهای دیگه هم مثل من فریب میخورن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS VX228H فروشگاه اینترنتی دیجیتال ایسوس|فروشگاه ایسوس24 مانیتور ایسوس
حالا این هیچ. چند روزیه که میبینم از داخل مانیتور لکی کوچیک و سفید رنگ رو صفحه نمایش افتاده. اینطور که جستجو کردم و فهمیدم میشه از بین بردش. با برنامه UDPixel . اما من بلد نیستم. میشه آموزشش بدید؟
SajjadKhati (15-01-15)
یک عکس باید از این حالت بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود سایت اسوس این مدل رو full hd led اعلام کرده
https://www.asus.com/Monitors/VX228H/
iSaad (16-01-15), SajjadKhati (15-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks